BİNGÖL / MERKEZ - Vali Güner Orbay Ortaokulu

2.DÖNEM OKULUMUZ ORTAK SINAV KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Millî Eğitim Bakanlığınca 9 Eylül 2023'te yayımlanarak yürürlüğe giren Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre ülke, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak yazılı sınavlar,  il sınıf/alan zümrelerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacak.

Bu kapsamda, ikinci dönem başında il sınıf/alan zümreleri tarafından Bingöl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünün görüşü alınarak hazırlanan konu soru dağılım tabloları farklı branş ve sınıf düzeylerinde "konu soru dağılım tabloları" yayımlandı.

Buna göre 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.döneminde okulumuzda yapılacak sınavların soru dağılımlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

TEMEL EĞİTİM 2. DÖNEM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Matematik

Fen Bilimleri

Sosyal Bilgiler

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

İngilizce

Konu Soru Dağılım Tablolarında dikkat edilecek hususları incelemek için tıklayınız.

Yazılı ve uygulamalı sınavlara yönelik sıkça sorulan soruları incelemek için tıklayınız.

Okul Geneli Ortak Sınav Sorularının hazırlanmasında dikkat edilecek hususları incelemek için tıklayınız.

Birden fazla şubede okutulan ve ve tek şubede okutulan derslerin tutanağı için tıklayınız.

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 10:59 - Görüntülenme: 29