BİNGÖL / MERKEZ - Vali Güner Orbay Ortaokulu

ÇEDES Pojesi Ekim Ayı Faaliyetleri

2023 Eylül ayından başlayarak okulumuz ÇEDES PROJESİ kapsamında çalışmalarına devam etmektedir. Buradaki amacımız hem çevresine hem de değerlerine sahip çıkacak değerlerini bilecek öğrenci ve bireyler yetiştirmektir. Yapılan bu çalışmalar ile öğrencilerimizde farkındalık oluşturup "bugünün küçükleri yarının büyükleri "diyerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Eylül ayında projemiz kapsamında çalışmalarımıza başlamış durumdayız. İlk olarak öğrencilerimize projemizin kapsamını ve amacının neler olduğunu anlatarak başladık. Sadece öğrencilerimize değil aynı zamanda velilerimizi de uzanmamız gerektiğini bilerek veli toplantımızda projemiz hakkında bilgilendirme yaparak katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinden izin belgelerini aldık. Ekim ayında ise toplumumuzun temelini oluşturan ve bize sağlam bir nesil oluşturmak için edep, nezaket ve saygı konuları üzerinde durarak buna yönelik panomuzu oluşturduk.

12-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 11:38 - Görüntülenme: 27