BİNGÖL / MERKEZ - Vali Güner Orbay Ortaokulu

Ömer ARSLAN - Okul Müdürü

Bingöl Merkezde doğdu. İlkokulu Sabancı ve Vali Kurtuluş Şişmantürk İlkokulunda okudu. 1997 da Bingöl Ticaret Meslek Lisesi´ nden mezun oldu. 2002 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Giresun Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini bitirdi. Mezun olduktan sonra 2002 yılında Yedisu Pansiyonlu İlköğretim Okulunda üç yıl, 2005 yılından itibaren Bingöl 75. Yıl İlköğretim Okulunda sekiz yıl öğretmenlik sekiz ay müdür yardımcılığı görevi yaptı. 2013 yılında Sancak Yatılı Bölge Ortaokulunda müdürbaşyardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerini yürüttü. Sancak Ahmet Yesevi Ortaokulunda okul müdürlüğü ve Sancak Çok Programlı Anadolu Lisesinde Kurucu Müdürlük görevlerini yaptı. 2014 yılında Çavuşlar Yeni Yerleşim Ortaokulunda Okul Müdürlüğü görevini yaptı. 07/08/2023 tarihinde Vali Güner Orbay Ortaokuluna atandı. Halen Burada okul müdürü olarak görev yapmaktadır.